Şerafeddin Atalay Anaokulu

Vizyon: Hedefimiz Milli Manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan ,bilimsel düşünen proje üreten ve öğreten , kendine güvenen ,kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden ,gelişime açık yenilikçi,çağdaş bireyler yetiştirmek beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen ,güven ve huzurun odağı ,lider bir kurum olarak okul öncesi eğitim alanında sürekli gelişim gösteren,bilinen ve tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen , doğaya ve çevreye duyarlı, öz güveni yüksek ,soru sorabilen , problem çözebilen ,araştıran ve kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen ,liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan ,ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür eden ,özür dileyebilen ,spor yapan , farklılıklara saygı gösteren, değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen , ne istediğini bilen ,tüketen değil üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarınız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına ‘’ Hafsa Hatun Anaokulu’’ kaliteli hizmet vermektedir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://serafeddinatalayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMARSİNAN MAH. MİMAR SİNAN BUL. ŞERAFETTIN ATALAY ANAOKULU BLOK NO: 166 İÇ KAPI NO: 1 YILDIRIM / BURSA

Yerleşim Yeri - MİMARSİNAN MAH. MİMARSİNAN BUL. NO:166 YILDIRIM /BURSA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 5 km uzaklıktadır.